Tusen takk for påmeldingen!

Vi vil sende deg en ytterligere bekreftelse så fort vi har fått på plass alle plasseringene.

PRAKTISK INFORMASJON

– Vi kan bruke strøm fra strømuttak i fellesbrukskrysset/magasinparken 

– Vi har også tilgang på strøm fra Kongsberg Svømmehall/idrettshall og Tinius Olsen/Kongsberg Videregående skole

– I tillegg har vi et par elektriske aggregat som vi har fått låne av Kongsberg Kommune.

– Vi vil også kunne låne båt av Kongsberg Kommune for de som ønsker plassering ute på en av øyene

– Generell gatebelysning vil være på under arrangementet 

– Kongsberg Kommune og Elvelangs i Kongsberg kan bidra med strømkabler så langt det går ihht innmeldte behov, men oppfordrer at alle som trenger strøm står for dette selv i tillegg (minimum 20 m).

– Det vil bli satt opp ekstra søppelbøtter under arrangementet

– Restauranter og kafeer har blitt oppfordret til å holde åpent under arrangementet.

 

Opprigging kan foregå ut i fra når dere selv måtte ønske i forkant av arrangementet, men på eget ansvar. Og som hovedregel – alt som settes opp skal også rigges ned. Om noe må vente til søndag pga. dagslys så går det helt fint. Men prøv å ta med det som kan tas med når dere avslutter på kvelden. Det er annonsert at løype med underholdning begynner fra kl. 19:00 – 22:00. Hvor lang tid dere trenger for å gjøre dere klar ser dere bare selv. Det er dere som er sjef over området dere har fått tildelt. 

 

Alle må sørge for at man har det utstyret man trenger selv, og vi anbefaler dere å være kreativ med lyssetting av dere selv da vi i hovedsak ikke vil ha tilgang til strøm. Det blir mørkt og den eneste lyskilden vi har er fakkelbokser og generell gatebelysning.

 

Det er selvfølgelig ikke noen problem å ta en pause imellom slagene, men koordiner dette med naboen slik at ikke alle har pause samtidig. Men om dere vet at det kan være vanskelig å kjøre bidragene helt til kl. 22:00 så er det fint om dette blir gitt beskjed om i forkant. Evt. kan man vurdere en skiftordning om man er flere.

 

Det er mange som vil være med og vi vil prøve å plassere alle innslagene etter beste evne. Men etterhvert som man kommer i gang er det lurt å tilpasse volumnivå så en ikke forstyrrer hverandre. Snakk gjerne med naboen i forkant og ha gjerne dialog under arrangementet.

 

Kongsberg frivillighetssentral stiller med frivillige langs hele løypa. Disse skal i hovedsak passe på fakkelboksene, men de vil også guide publikum videre langs løypa om det skulle stoppe opp og danne kø. Det skal være rom for at publikum kan stoppe der de ønsker – men oppfordre dem til å trå til siden og ikke stoppe midt i stien. Fakkelboksene vil bli tent av frivillige god tid før oppstart kl. 19:00

  

Ellers vil jeg bare minne om at det er høst og kaldt i luften. Ta på klær etter vær – vær kreativ og lyssett dere selv – oppfordre gjerne venner og familie langs løypa om å gjøre det samme. (Sykkellykt, LED lys, blinkesko, lommelykt, hodelykt, juletrelys, glow-sticks etc). 

 

Følg oss på facebook og instagram! Her legger vi ut diverse informasjon til publikum helt opp mot arrangementsdagen. Tagg gjerne @elvelangskongsberg både i forberedelsene og under selve arrangementet slik at vi kan promotere dere i våre kanaler, og selvfølgelig oppfordrer vi alle til å bruke #elvelangsikongsberg slik at vi kan spre det gode budskap til Kongsbergfolket. Vi vil også sende ut en løypetraseé på sosiale medier som viser hvor man skal gå, samt alternativ rute for rullestol/barnevogn.

  

Igjen, tusen takk for at dere ønsker å være med på dette. Det er dere som gjør Elvelangs og sørger for at vi få det til! Dere aner ikke hvor mye vi gleder oss til å se dere i aksjon!